Легендарната плеймейтка Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик.

...
Легендарната плеймейтка Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик.
Коментари Харесай

Златка натиска Карен за второ

Легендарната плеймейтка Златка Райкова  Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя споделя за себе си: " Често се майтапя, че натиска мъжа си за още едно дете. Блондинката мечтае за огромно семейство. „ Към 40 може, не съм се предала “, показа силиконката за евентуално трето отроче.

Златито е в голяма еуфория от това, че е мама. Още няма и година след раждането на втория си наследник - Карен, и към този момент мисли за още едно, написа България Днес.

Семейство Хачатрян сега е в своя златен интервал. Вероятно за това майката е въодушевена за още едно попълнение във семейството. В дома доминират представителите на мощния пол и единствената дама в него копнее за дъщеричка за женска взаимност. Златка даже вижда своята роля на майка като предопределение. Това се схваща от новата й татуировка, символизиращо майчинството - две рози, като едната е по-голяма и „ прегръща “ по-малката и изпод с надпис „ мама “. Златка желае да увековечи своята респект към майка си, само че също и да си напомня, че и тя към този момент е горделив родител. Любопитен почитател попита Мис Плеймейт дали й е олекнало, че не се занимава с непознати деца, имайки поради доведените деца на някогашния си брачен партньор Благо Джизъса. „ Не мога да кажа сходно нещо за деца, тъй като и аз някъде съм била непознато дете “, отговори с отвращение русата Златка. Не е загадка, че тя е имала мъчно детство и не би посмяла да има неприятно отношение към деца, било то непознати или свои.

„ Грозно е. Не, не ми е тежало това “, отсече тя. Плеймейтката също разкри, че заедно с цялата тайфа ще създадат странствуване до Тайланд. Екзотичната дестинация е привлякла окото на сексбомата със своите вълшебни плажове - локация, идеална с цел да си покаже силикона и да направи секси фотосесия. Пазарджишката красавица съчетава работата с времето за фамилията и счита, че нейните синчета ще си прекарат радостно.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР